Welcome guest. Before posting on our computer help forum, you must register. Click here it's easy and free.

Author Topic: bluetooth didn't work!  (Read 2340 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Knarf

    Topic Starter


    Newbie

    • Experience: Experienced
    • OS: Windows 8
    bluetooth didn't work!
    « on: February 20, 2016, 06:17:51 PM »
    Hi guys. I have acer aspire v5 122p running on win 8.1. My problem is that the bluetooth device is seems not working coz it's just keep on searching for any bluetooth device but it can't detect it. I already restore my laptop to its factory setting and I download a bluetooth driver (Qualcomm Atheros) from acer site but its still didn't work.

    Hope you can help me.
    thank you

    patio

    • Moderator


    • Genius
    • Maud' Dib
    • Thanked: 1698
      • Yes
    • Experience: Beginner
    • OS: Windows 7
    Re: bluetooth didn't work!
    « Reply #1 on: February 20, 2016, 06:46:13 PM »
    Is it turned on ? ?
       
     
    " Anyone who goes to a psychiatrist should have his head examined. "

    Knarf

      Topic Starter


      Newbie

      • Experience: Experienced
      • OS: Windows 8
      Re: bluetooth didn't work!
      « Reply #2 on: February 20, 2016, 08:04:55 PM »
      yeah but it just keeps on searching and searching and searching....

      scomputer



        Rookie

        Thanked: 1
        • Experience: Familiar
        • OS: Windows 7
        Re: bluetooth didn't work!
        « Reply #3 on: February 25, 2016, 06:27:15 PM »
        Try to pair the device with something else like your phone, it could be whatever your connecting, also make sure both devices bluetooth are on.

        strollin



          Apprentice
        • Thanked: 56
          • Yes
        • Certifications: List
        • Computer: Specs
        • Experience: Guru
        • OS: Windows 10
        Re: bluetooth didn't work!
        « Reply #4 on: February 26, 2016, 01:37:13 PM »
        Look in Services and ensure that the Bluetooth Support Service is running.