Welcome guest. Before posting on our computer help forum, you must register. Click here it's easy and free.

Author Topic: Virus ?  (Read 35249 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dummy

  • Guest
Re: Virus ?
« Reply #30 on: December 29, 2005, 03:14:14 PM »
messenger

Dummy

  • Guest
Re: Virus ?
« Reply #31 on: December 29, 2005, 03:16:42 PM »
I tried to open messenger it does not work

dl65

  • R.I.P.


  • Prodigy

    Thanked: 18
    Re: Virus ?
    « Reply #32 on: December 29, 2005, 03:17:09 PM »
    Dummy....ok ...what about the network your connecting on .......is it still the odd one ?

    dl65  ::)
    If you don't know the answer, it isn't a dumb question.

    Dummy

    • Guest
    Re: Virus ?
    « Reply #33 on: December 29, 2005, 03:17:32 PM »
    will remote desktop work it at least opened

    dl65

    • R.I.P.


    • Prodigy

      Thanked: 18
      Re: Virus ?
      « Reply #34 on: December 29, 2005, 03:20:45 PM »
      Dummy...  I'll private message ..... you my username for hotmail and you can add me to your list then ask me to connect to you

      dl65  ::)
      If you don't know the answer, it isn't a dumb question.

      Dummy

      • Guest
      Re: Virus ?
      « Reply #35 on: December 29, 2005, 03:43:06 PM »
      Sorry I cannot get it to work

      dl65

      • R.I.P.


      • Prodigy

        Thanked: 18
        Re: Virus ?
        « Reply #36 on: December 29, 2005, 03:46:25 PM »
        Dummy.....  Did you turn off your system restore before you ran the hijackthis scan as I mentioned ?

        dl65  ::)
        If you don't know the answer, it isn't a dumb question.

        dl65

        • R.I.P.


        • Prodigy

          Thanked: 18
          Re: Virus ?
          « Reply #37 on: December 29, 2005, 03:47:50 PM »
          Dummy ...can you go into control panel and click on Internet connections and tell me what is being displayed ?
          When you go into control panel ...make sure its set to display the "CLASSIC " view

          dl65  ::)
          « Last Edit: December 29, 2005, 03:49:48 PM by dl65 »
          If you don't know the answer, it isn't a dumb question.

          Dummy

          • Guest
          Re: Virus ?
          « Reply #38 on: December 29, 2005, 03:57:54 PM »
          Yes system restore is off

          Contol panel shows local area connection enabled
          with a right click shows all 4 with a check mark Microsoft Clients etc.
          However if I clear them I cannot acess the internet

          dl65

          • R.I.P.


          • Prodigy

            Thanked: 18
            Re: Virus ?
            « Reply #39 on: December 29, 2005, 04:00:35 PM »
            Dummy....
            Quote
            ALso when I do a system restore it shows I have alot of new progams added rather than everything new. Any help is appreciated.


            Did you install all the programs ...that show up in system restore ?

            When you did the format , was it a clean install ...or did you attempt a repair ?

            If it was a clean install and you did a clean install of win xp .......then installed your AV ....and then connected to your home dsl modem .......... went online and got the XP updates there is no way could you could possibly be connected to some " Odd network"
            dl65  ::)
            « Last Edit: December 29, 2005, 04:04:18 PM by dl65 »
            If you don't know the answer, it isn't a dumb question.

            Dummy

            • Guest
            Re: Virus ?
            « Reply #40 on: December 29, 2005, 04:09:26 PM »
            This is how restore was done
            1) System Restore 1 disk was inserted into cd rive
            2) When it asked for which method I did what HP calls a manufactuers cleaning by pressing CRTL and Backspace
            this brings up a selection of clearing all of the hard drive I clear all partitions and erase the disk
            then the only option is "r" for recovery. I assure you that I have tried all the various methods.

            Dummy

            • Guest
            Re: Virus ?
            « Reply #41 on: December 29, 2005, 04:10:28 PM »
            I only have system restore disks  (2 sets) from HP

            dl65

            • R.I.P.


            • Prodigy

              Thanked: 18
              Re: Virus ?
              « Reply #42 on: December 29, 2005, 04:11:20 PM »
              Dummy ...... does it look like this ?
              http://server2.uploadit.org/files/jochrobo-network.JPG


              dl65  ::)
              If you don't know the answer, it isn't a dumb question.

              Dummy

              • Guest
              Re: Virus ?
              « Reply #43 on: December 29, 2005, 04:13:43 PM »
              Curious question if programs are loaded into dos along with drivers could not that be the problem?

              Dummy

              • Guest
              Re: Virus ?
              « Reply #44 on: December 29, 2005, 04:15:03 PM »
              yes that's it