Welcome guest. Before posting on our computer help forum, you must register. Click here it's easy and free.

Author Topic: Empty Work Assignments  (Read 8278 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quantos

    Topic Starter


    Guru
  • Thanked: 168
    • Yes
    • Yes
  • Certifications: List
  • Experience: Experienced
  • OS: Linux variant
Empty Work Assignments
« on: January 23, 2013, 07:40:42 AM »
I'm running the [email protected] client on Ubuntu 12.04 and I'm using the single processor client.  I'm not using my GPU as it's not supported.  I have uninstalled, rebooted and reinstalled the package client and controller.  When that didn't work I uninstalled the packages and went with a manual installation.  Still no joy. <edit> I should mention that my CPU is the AMD Athlon XP 3000+.</edit>

Here is a portion of my log.
Code: [Select]
12:00:05:WU00:FS00:News: Welcome to [email protected]
12:00:05:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from 'assign4.stanford.edu:80': Empty work server assignment
12:00:05:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
12:47:03:WU00:FS00:Connecting to assign3.stanford.edu:8080
12:47:03:WU00:FS00:News: Welcome to [email protected]
12:47:03:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from 'assign3.stanford.edu:8080': Empty work server assignment
12:47:03:WU00:FS00:Connecting to assign4.stanford.edu:80
12:47:03:WU00:FS00:News: Welcome to [email protected]
12:47:03:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from 'assign4.stanford.edu:80': Empty work server assignment
12:47:03:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
14:03:04:WU00:FS00:Connecting to assign3.stanford.edu:8080
14:03:06:WU00:FS00:News: Welcome to [email protected]
14:03:06:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from 'assign3.stanford.edu:8080': Empty work server assignment
14:03:06:WU00:FS00:Connecting to assign4.stanford.edu:80
14:03:07:WU00:FS00:News: Welcome to [email protected]
14:03:07:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from 'assign4.stanford.edu:80': Empty work server assignment
14:03:07:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
14:20:12:Server connection id=1 on 0.0.0.0:36330 from 127.0.0.1
14:48:25:Server connection id=1 ended
14:59:54:Server connection id=2 on 0.0.0.0:36330 from 127.0.0.1
« Last Edit: January 23, 2013, 07:54:30 AM by Quantos »
"Ah the agony, ah the shame, making one man's privates - public for a game..."  Mel Brooks

Quantos

    Topic Starter


    Guru
  • Thanked: 168
    • Yes
    • Yes
  • Certifications: List
  • Experience: Experienced
  • OS: Linux variant
Re: Empty Work Assignments
« Reply #1 on: January 23, 2013, 04:59:49 PM »
Well, I finally got it sorted.  It seems they are out of WU's for the uniprocessor client.  So thanks for any time some of you may have put into this, but it won't really go anywhere...
"Ah the agony, ah the shame, making one man's privates - public for a game..."  Mel Brooks

Calum

  • Moderator


  • Egghead

    Thanked: 238
    • Yes
    • Yes
  • Certifications: List
  • Computer: Specs
  • Experience: Beginner
  • OS: Other
Re: Empty Work Assignments
« Reply #2 on: May 28, 2013, 06:28:00 AM »
I know this is an old topic, but I just wanted to ask - what version of the client are you running?
I'm not aware that Stanford have run out of uniprocessor WUs and can't see anything posted on their forums saying so - it may be that you need to upgrade to the v7 client if you're still on v6.
Again, sorry for bringing up an old topic, just thought it may help you or anyone else having the same problem.