Welcome guest. Before posting on our computer help forum, you must register. Click here it's easy and free.

Author Topic: system restore not working  (Read 1725 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cavado

    Topic Starter


    Greenhorn

    system restore not working
    « on: June 02, 2010, 09:30:04 PM »
    im having an issue ever since I installed this sound driver so im trying to run a system restore but everytime I try it I get this error message saying system restore failed your files were not changed I have never had an issue with it before any idea whats up?

    Broni


      Mastermind
    • Kraków my love :)
    • Thanked: 614
      • Computer Help Forum
    • Computer: Specs
    • Experience: Experienced
    • OS: Windows 8
    Re: system restore not working
    « Reply #1 on: June 02, 2010, 11:09:46 PM »
    Did you try different date?
    Also, try system restore from safe mode.

    For the future reference...
    I highly recommend, you use Erunt: http://www.larshederer.homepage.t-online.de/erunt/ as system restore supplement.
    Manual: http://pcug.org.au/boesen/ERUNT/ERUNT.htm
    In my opinion, it's better, then System Restore, and I use it on all my Windows versions.

    jason2074



      Egghead

    • It doesn't matter.
    • Thanked: 224
    • Experience: Beginner
    • OS: Windows 7
    Re: system restore not working
    « Reply #2 on: June 02, 2010, 11:10:23 PM »
    Did you download your sound driver online? on what website? Try posting your Windows Error Reporting. Click Start, Run ,Type msinfo32, OK, Go to Software Environment, Click on Windows Error Reporting. Post also your Sound Device on Components, click the + sign and click Sound Device.


    kristain



      Beginner

      Thanked: 4
      Re: system restore not working
      « Reply #3 on: June 03, 2010, 01:57:12 AM »
      Run services.msc and see if system restore service is running.

      JJ 3000



        Egghead
      • Thanked: 237
      • Experience: Familiar
      • OS: Linux variant
      Re: system restore not working
      « Reply #4 on: June 03, 2010, 02:56:54 AM »
      Do you have Norton antivirus?
      Save a Life!
      Adopt a homeless pet.
      http://www.petfinder.com/

      cavado

        Topic Starter


        Greenhorn

        Re: system restore not working
        « Reply #5 on: June 03, 2010, 03:41:53 AM »
        got it working guys booted the computer in safe mode then ran system restore I guess it shut off what ever was stopping it from working thanks for the help guys

        Broni


          Mastermind
        • Kraków my love :)
        • Thanked: 614
          • Computer Help Forum
        • Computer: Specs
        • Experience: Experienced
        • OS: Windows 8
        Re: system restore not working
        « Reply #6 on: June 03, 2010, 04:41:31 PM »
        You're welcome :)