Welcome guest. Before posting on our computer help forum, you must register. Click here it's easy and free.

Author Topic: Failure of videos to show image after updating catalyst drivers on Radeon X800  (Read 2216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

james_norman1981

  • Guest
Hi there,

Recently updated the graphics card drivers on my computer to 7.4 because just got a new game, first in a while (C&C 3 - pretty good!).

Anyhow, although the game works fine I can no longer view my home movies.  They load up fine and play, even giving the correct sound, but don't show any images.  The screen expands but then stays blank.  Having just updated Winamp, still using the free version, I thought that might be the cause but the problem persists in RealPlayer, Windows Media Player and Winamp.  The only video viewer not affected is Quicktime.

Any suggestions/other people suffering the same problem?

james

Raptor

  • Guest
Try reinstalling your codec package.

Calum

  • Moderator


  • Egghead

    Thanked: 238
    • Yes
    • Yes
  • Certifications: List
  • Computer: Specs
  • Experience: Beginner
  • OS: Other
If that doesn't work, follow this procedure to reinstall your drivers.

1. Download the drivers, but do not install yet.

2. Uninstall the old display drivers via Add/Remove Programs in the Control Panel.

3. Restart.

4. Install the new drivers.

5. Restart.

This will perform a clean install of your Catalyst drivers.

james_norman1981

  • Guest
Thanks for your suggestions.  Reinstalling the drivers, after uninstalling them, worked a treat.

Thanks again,

james

Calum

  • Moderator


  • Egghead

    Thanked: 238
    • Yes
    • Yes
  • Certifications: List
  • Computer: Specs
  • Experience: Beginner
  • OS: Other
You're welcome, glad I could help and thanks for posting back.