Welcome guest. Before posting on our computer help forum, you must register. Click here it's easy and free.

Author Topic: Laptop Internet Problems  (Read 2223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cath

    Topic Starter


    Starter

    Laptop Internet Problems
    « on: December 22, 2009, 03:38:44 AM »
    I'm not sure if here it's the right place to post this. Well anyway I can't go to certain sites with my laptop. I can go to those sites in my desktop. Using his laptop my brother can't go to those sites either. It's really weird, I'm not using wireless so it can't be about different connections (all desktops can go to these sites). I tried with two os: linux mint and vista and the same thing happens. I doubt it's virus. I can't go to wordpress.com, about.com and some other sites. Any idea why is this happening?

    Allan

    • Moderator

    • Mastermind
    • Thanked: 1210
    • Experience: Guru
    • OS: Windows 10
    Re: Laptop Internet Problems
    « Reply #1 on: December 22, 2009, 05:53:25 AM »
    Run a full scan with BOTH your av AND MalwareBytes

    Cath

      Topic Starter


      Starter

      Re: Laptop Internet Problems
      « Reply #2 on: December 22, 2009, 07:34:37 AM »
      Run a full scan with BOTH your av AND MalwareBytes
      Nothing shows up :/ The weird thing is that only happens in laptops. I've tried with others also and it can't go to those sites either.

      Allan

      • Moderator

      • Mastermind
      • Thanked: 1210
      • Experience: Guru
      • OS: Windows 10
      Re: Laptop Internet Problems
      « Reply #3 on: December 22, 2009, 07:46:26 AM »
      The weird thing is that only happens in laptops. I've tried with others also and it can't go to those sites either.
      Don't know what this means.

      Cath

        Topic Starter


        Starter

        Re: Laptop Internet Problems
        « Reply #4 on: December 22, 2009, 02:53:37 PM »
        Don't know what this means.
        I tried accessing the sites with other laptops and it doesn't work but when I go to the desktop it works (using the same internet connection)